Sitomopalvelut alihankintana

Bookcover tekee kirjansidonnat, folioinnit ja laminoinnit

Bookcover sitomopalvelut painotaloille

Bookcover tekee luottamuksella kirjansidontatyöt alihankintana kymmenille painotaloille. Samalla hoituvat kansien ja muiden arkkien folioinnit, laminoinnit ja wire-sidonnat.

Kirjansidonnassa Bookcoverissa onnistuvat kova- ja pehmeäkantisten kirjojen sidonnat liimattuna, ommeltuna tai wire-sidonttuna.

Bookcoverin tuotannossa valtaosa kirjoista sidotaan käyttäen PUR-liimausta, jolla saavutetaan todella kestävä ja joustava selkäsidos pehmeäkantiseen tai kovakantiseen kirjaan. PUR-liimaus onkin lujuutensa ansiosta suurelta osin korvannut liinalankaompelun tarpeen kovakantisissa kirjoissa. Edullisempi ja kestävä toteutus PUR-liimauksella houkuttaa kustannustietoista asiakasta!

Kysy tarjous: Bookcover myynnistä vesa.hiltunen(at)bookcover.fi tai puh. 0400-399 318. Voit lähettää tarjouspyynnön sidonnasta myös alla olevan tarjouspyyntölomakkeen avulla.

Tarjouspyyntölomake

Lomakeikoni2

Muista täyttää tarjouspyyntölomakkeen yhteystiedot huolellisesti sekä mainita, että missä muodossa painotyön materiaali tulee sitomoon. Ilman näitä tietoja emme pysty käsittelemään tarjouspyyntöä.

Voit jättää tarjouspyynnön sidontatyöstä myös sähköpostilla tai soittamalla:

vesa.hiltunen(at)bookcover.fi
puh. 0400-399 318

* = pakollinen tieto