Sitomopalvelut alihankintana

Bookcover tekee kirjansidonnat, folioinnit ja laminoinnit

Bookcover sitomopalvelut painotaloille

Bookcover tekee luottamuksella kirjansidontatyöt alihankintana kymmenille painotaloille. Samalla hoituvat kansien folioinnit, laminoinnit ja wire-sidonnat.

Kirjansidonnassa Bookcoverissa onnistuvat kova- ja pehmeäkantisten kirjojen sidonnat liimattuna, ommeltuna tai wire-sidottuna.

Bookcoverin tuotannossa kirjat syntyvät pääsääntöisesti lankasidottuina Meccanotecnican automaattisella ompelukoneella tai Morganan liimalinjalla PUR-liimattuina. Perinteinen lankasidonta on parhaimmillaan offsetpainettuja arkkeja sidottaessa, jolloin saavutetaan paras mahdollinen kirjan avautuminen ja kestävyys. Digipainettuja kirjoja sidottaessa saavutetaan kustannusetua käyttäen PUR-liimausta, jolla saavutetaan todella kestävä ja joustava selkäsidos kovakantiseen, tai pehmeäkantiseen, kirjaan. PUR-liimaus onkin lujuutensa ansiosta astunut tasavertaisena vaihtoehtona lankasidonnalle myös kovakantisten kirjojen toteutukseen.

Kolbuksen automaattinen kannentekokone mahdollistaa laadukkaiden kansien valmistuksen erilaisilla päällysmateriaaleilla ja tehosteilla. Kolbus foliointikoneet mahdollistavat valmiin kannen foliopainatuksen, jolloin foliointijälki on syvä ja tarkka, myös ns. ”sokkopainatus” onnistuu Bookcoverin järeillä foliointilaitteilla.

Hyödyllisiä linkkejä kirjantekijälle:

  1. Geltex -esilehdet
  2. Balacron-kansikatteet ja -kluutit
  3. Kast-päänauhat

Bookcover-sitomo on parhaimmillaan 50-1000 kirjan painosmäärissä, mutta tarvittaessa isommatkin painosmäärät sidotaan kirjaksi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Kysy tarjous: Bookcover myynnistä vesa.hiltunen(at)bookcover.fi tai puh. 0400-399 318. Voit lähettää tarjouspyynnön sidonnasta myös alla olevan tarjouspyyntölomakkeen avulla.

 
 

Tarjouspyyntölomake

Lomakeikoni2

Muista täyttää tarjouspyyntölomakkeen yhteystiedot huolellisesti sekä mainita, että missä muodossa painotyön materiaali tulee sitomoon. Ilman näitä tietoja emme pysty käsittelemään tarjouspyyntöä.

Voit jättää tarjouspyynnön sidontatyöstä myös sähköpostilla tai soittamalla:

vesa.hiltunen(at)bookcover.fi
puh. 0400-399 318

* = pakollinen tieto