Rajasusi

Rajasusi
Rajasusi
Henkka Ahomaa järjestelee elämäänsä itärjalla Rajakkalassa. Asiat näyttävät sujuvan hyvin, mutta Henkan elämässä sattuu ja tapahtuu. Jouko Ahti on jatkanut Sudentappaja -kirjan vahvaa tarinaa uudessa romaanissaan. Ehdottamasti lukemisen arvoinen kirja!!
Arvostelu: Ei vielä arvioita
Hinta
Alennettu hinta: 23,55 €
Myyntihinta 25,91 €
Alennus
7d.gif
Kuvaus

 

Henrik Ahomaa, entinen helsinkiläinen varaosamyyjä, on perustanut Pohjois-Karjalan Rajakkalaan matkailupalveluihin ja matkamuistoihin keskittyvän yrityksen. Neuvostoliiton rajavyöhykkeelle tehtävät turistimatkat aiheuttavat monenlaista kitkaa ja kommellusta. Henkka luovii tapahtumasta toiseen sinnikkyydellään ja Sudentappajat -kaverijoukkonsa avulla. Tapaturma-alttiit Sudentappajat hoitavat asiat omalla tyylillään eikä katastrofeiltakaan vältytä.

Rajakkalan kunnallispoliitikko Puhakan pistäessä kapuloita Henkan rattaisiin, luo synkän varjon Henkan elämään myös törmäykset Karppisen rikollisjengin kanssa. Karppinen vannoo kostoa ja on valmis lopullisiin ratkaisuihin Henkan suhteen.

Ja mitä olisi miehen elämä ilman naisen rakkautta. Rakkautta on ilmassa liikaakin ja liian monen naisen suunnalta. Mikä on Henkan valinta ja onko rakkauden kohde lopulta kiinnostunut Henkan elämästä itärajalla Rajakkalassa?

Jouko Ahti on luonut kiinnostavan tarinan vuonna 2015 ilmestyneen Sudentappaja –romaaninsa jatkoksi. 1980-luvun lopun tapahtumiin ajoittuva romaani kutkuttaa lukijaansa alusta loppuun. Kirjailijan kupliva huumori ja toisaalta jatkuva toiminta takaa nautinnollisen lukukokemuksen alusta loppuun.